Onze 6 beloftes

Wat wij beloven en geloven, hebben we in zes kerngedachten samengevat. Daarom werk je met Staet. Dit zijn ze:

Ijzersterk ontwerp

Wij geloven in de kracht van een ijzersterk ontwerp. Een ontwerp dat jou en je organisatie verder brengt. Dat niet alleen naadloos aansluit bij de inhoud, maar het juist verbetert, versterkt en verduidelijkt. Wij maken die huisstijl waarop je niet raakt uitgekeken. We geven vorm aan zo’n document, waar de lezer met liefde zijn of haar tanden in zet. En meer.

Relaxed verloop

Creativiteit is een rommelige fase? Welnee! Jij bent goed in de inhoud, wij geven daar vorm en kleur aan en zorgen voor overzicht. Wat de deadline ook is, wij weten wat ons te doen staat en jij weet waar je aan toe bent. Vanuit ons krijg je een vaste contactpersoon, de rust zelve, die zorgt voor een relaxed en soepel verloop van de opdracht.

Dijk aan ervaring

Je krijgt bij Staet van Creatie een dijk aan ervaring op het gebied van grafische vormgeving, DTP, trafficmanagement en WordPress website- en drukwerkrealisatie. Meedenken en inspireren zijn voor ons een must. Creativiteit is een vereiste. Van intake tot output. Het gaat vanzelf.

Onze 3 i’s

We werken volgens ons 3 i-principe: met Inzet, Inleving en Inspiratie. Ongeacht de omvang van de opdracht. Of je nu voor de eerste keer met ons samenwerkt of al jarenlang het werk aan ons toevertrouwt: onze 3 i’s zijn er voor jou. We staan voor wat we doen en ondernemen vanuit onze kernwaarden. De gedeelde kernwaarden van Staet van Creatie vullen we aan met ieders eigen waarden. Voor een nog breder spectrum. Dat merk je.

Deadlines halen

Afspraak is afspraak. Dat is geen loze kreet, maar een belofte van ons aan jou. In de samenwerking met ons zie je dat terug in onze duidelijke en directe communicatie. En het oplossingsgericht denken. We leveren de eerste proef altijd ruim op tijd aan, zodat jij de tijd hebt om de feedback te vormen. De correctiefase doen we meteen daarna. Zo houden we de planning op de rit en halen we elke deadline.

Samen werken

Wij geloven dat samen werken werkt. ‘Alleen ga je harder, maar samen kom je verder’ is ons dan ook op het lijf geschreven. Wij kunnen niet zonder jouw input en hopelijk kun je ook niet zonder onze expertise en inbreng. Samen zorgen we dat we het beste uit onze twee werelden combineren tot het ultieme resultaat.

Het resultaat

Deze zes kerngedachten maken dat we fijne feedback op ons werkproces en output ontvangen. Sowieso vinden wij het leuk om enkele complimenten hier te delen en voor jou geeft het wat ‘bewijs’ uit de praktijk, zodat het niet naar een “Wij van WC eend adviseren WC eend” gaat ruiken:

De ontwerpen van jullie zijn altijd spot-on en het werkt zo lekker relaxed.

Je hebt het ons moeilijk gemaakt en dat bewijst dat je goed werkt hebt geleverd.

De kracht van eenvoud en consistentie, jullie snappen het.

Onze CEO had geen opmerkingen, een unicum, vond hij zelf. Dus: goed gedaan!

Ik heb bewondering voor jullie passie en gedrevenheid. Dat werkt aanstekelijk!

De huisstijl die jullie voor ons ontwikkeld hebben is zo sterk, dat alles wat ik er mee maak gelijk klopt. Bedankt ook voor het huisstijlblad, zo kan ik alles consistent toepassen. Werkt heel fijn!

Ik wist niet wat ik kon verwachten voorafgaand aan de logopresentatie, had alleen een gevoel van hoe het er uit moest gaan zien. Daar sluit het naadloos op aan, echt heel knap gedaan!

Fijn hoe jullie met de onverwachte correcties zijn omgegaan. Heel vakkundig.

Maak kennis met Ardwin

De visuele vertaler
Ik luister en help de vraag te doorgronden: wat wil je bereiken? En zet daarbij ideeën om in vormen en kleuren. Ik neem je mee in mijn denkproces, zodat we samen overwogen keuzes maken. Het gaat daarbij niet om smaak, of iets mooi is. Het resultaat moet waarde toevoegen aan de visie, doelen en kernwaarden. Samen komen we altijd tot een passend en verrassend ontwerp. Vrijheid en vertrouwen in mijn kennis & kunde bevorderen mijn creativiteit. Ik associeer en creëer. En zoek daarbij de grenzen op of ga er soms net overheen. Zowel bij nieuwe creaties als binnen een bestaande huisstijl levert dit krachtige ontwerpen op. Duidelijk, to the point en zonder poespas. #DatStaet.

Bewust eigenwijs
Mijn brede opleiding in vormgeving en communicatie bleek een goede voedingsbodem voor het ondernemerschap. Al tijdens mijn studie startte ik mijn eerste bedrijf. Niet altijd even lucratief, wel heel leerzaam. Later leerde ik in loondienst mijn creativiteit effectief en op afroep aan te spreken. Ik raakte bedreven in beloftes waarmaken & deadlines halen. In 2007 kriebelde mijn ondernemersbloed weer en zag Staet van Creatie het levenslicht. Geef mij kaders, en vertrouw op mijn ervaring en creativiteit om daarbinnen te kleuren. Of net erbuiten, want ik ben graag (bewust) eigenwijs.

Vraag mij niet om planningen of begrotingen te maken. Gelukkig heeft Staet in Jeske een kanjer die dat goed regelt. Dat geeft mij de rust en ruimte mijn creativiteit de vrije loop te laten. Inzet, inleving en inspiratie zijn daarbij mijn drijfveren. Mijn hoofd en hart gaan aan, het ‘pruttelt’. Een proces dat nodig is voor het beste resultaat. Inspiratie vind ik overal. Of ik nu wandel in de natuur, een museum bezoek of naar het theater ga. Tijdens een citytrip fotografeer ik etalages, streetart en gebouwen. Vooral in een vreemde taal spreken beelden, kleuren en vormen nóg meer aan. Ik vergelijk mijn vak wel met het maken van muziek. Noten zijn feitelijk niet meer dan bolletjes en streepjes op lijnen tót ik er met mijn saxofoon bezieling & beleving in leg. Met elke keer een ander, verrassend resultaat.

Heb je een creatief vraagstuk? Benut dan mijn kwaliteiten! Ik kom graag met je in contact.

Maak kennis met Jeske

De relaxte verbinder.
Ik ben de schakel tussen ‘binnen en buiten’. Mijn inzet? Een soepel verloop van de opdracht, van intake tot output. Ik sla de vraag graag plat om tot de kern te komen. Meedenken en vooruitkijken zijn daarbij de rode draad. De planning is leidend; ik maak hem haalbaar. Ik vertaal de klantvraag naar een interne briefing. En denk daarbij in oplossingen en mogelijkheden. Ik anticipeer, schakel en reageer snel. Vanaf de start leid ik alles in goede banen en bewaak het overzicht. Relaxed, met een scherp oog voor detail #DatStaet.

Helpend
De mix van mijn werk- en levenservaring, opleidingen en ‘dna’ vormen de ideale basis voor mijn werk. En daar plukken de relaties van Staet van Creatie dagelijks de vruchten van. Ik word vrolijk van wat ik doe en dat heeft een positief effect op iedereen om mij heen. Dat maakt mij ook ‘lekker relaxed’, zoals klanten mij vaak teruggeven. Wat ik doe staet dan ook altijd (ergens) in relatie tot mijn big five for live (J.P. Strelecky). Mijn brein prikkel ik regelmatig met nieuwe dingen. Om de Portugese taal te leren, dook ik bijvoorbeeld onder bij de nonnen in Vught, bij Regina Coeli. Geen half werk, daar houd ik niet van. Ik tank bij als ik buiten ben, in de moestuin, tijdens pilates en padel, of tijdens een wandeling. Maar ook koken prikkelt mijn zintuigen. Met mijn NLP-skills vind ik makkelijk aansluiting in de diversiteit aan communicatie met de contactpersonen die op mijn pad komen. Dat is helpend.

Mijn kennis over papiersoorten, drukwerk en direct mail maakt me een stevige inhoudelijke gesprekspartner voor onze toeleveranciers. Het is tevens de basis voor goed advies aan onze klanten. Van nature houd ik van overzicht, ben ik een mismatcher, maak ik lijstjes en heb ik oog voor detail. Killing voor deelname aan een creatieve brainstormsessie, ik weet het. Vraag me daar dan ook maar niet voor. Maar onmisbaar als het aankomt op trafficmanagement, van deadlines tot archivering.

Heb je een communicatief vraagstuk? Benut dan mijn kwaliteiten! Ik kom graag met je in contact.